Συνεργαζόμενες Σχολές

 

Στη Θεσσαλονίκη στις 31 Μαίου διεξήχθη η πρόκριση εφήβων – νεανίδων για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα TKD 2014 που θα λάβει χώρα στο Τατζικιστάν τον ερχόμενο Αύγουστο.

Στην διοργάνωση συμμετείχαν σύλλογοι από όλη τη χώρα και όλοι οι αθλητές είχαν προετοιμαστεί σκληρά προκειμένου να προκριθούν και να έχουν την ευκαιρία να αγωνιστούν για την ύψιστη διάκριση στο Παγκόσμιο.
Ο Α.Σ. TKD ΛΕΩΝΙΔΙΟΥ συμμετείχε με 6 αθλητές του οι οποίοι έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους φτάνοντας σε τρεις τελικούς και έναν ημιτελικό.
Ο απολογισμός της συμμετοχής των αθλητών του Λεωνιδίου ήταν εξαιρετικά ικανοποιητικός αφού όλα τα παιδιά έπαιξαν καλά με ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ την πρόκριση των δύο διακεκριμένων αθλητριών Ευγενίας Σαρρή και Σταματίνας Γεωργίτση που αν και μόλις 16 και 14 ετών αντίστοιχα έχουν ήδη μια αξιοζήλευτη σειρά χρυσών διακρίσεων στο χώρο του TKD.

Να θυμίσουμε ότι η Ευγενία Σαρρή είναι φέτος Πρώτη στην Ευρώπη αφού αγωνίστηκε για πρώτη φορά στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα στο Μινσκ της Λευκορωσσίας πριν από ένα μήνα και κατέκτησε το χρυσό στην κατηγορία των -70 kg ενώ η Σταματίνα σαρώνει χρυσά και αργυρά μετάλλια σε TUL και μάχες στα Πανελλήνια πρωταθλήματα από το 2011 έως σήμερα.

Ο προπονητής τους Άρης Βελισσαρόπουλος έχει ήδη ξεκινήσει την προετοιμασία των αθλητριών του ώστε να φτάσουν στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα πανέτοιμες και να αγωνιστούν για μια ακόμη φορά για την κορυφή.
Στις φωτογραφίες ο Α.Βελισσαρόπουλος με την Ευγενία και την Σταματίνα ευτυχείς για μια ακόμη μεγάλη επιτυχία.