Συνεργαζόμενες Σχολές

 

Ολοκληρώθηκε την περασμένη εβδομάδα το Summer Mountain Camp στο Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο του Καρπενησίου που έλαβαν μέρος 14 Αθλητικοί Σύλλογοι TKD από όλη τη χώρα.

Στο εν λόγω camp συμμετείχαν και αθλητές των συλλόγων Πετρούπολης και Λεωνιδίου όπου πραγματοποιούσαν δύο προπονήσεις την ημέρα επί 6 μέρες υπό την καθοδήγηση του ομοσπονδιακού προπονητή TKD Θ.Ζηνέλη.

Το ολυμπιακό, υψηλών προδιαγραφών, αθλητικό κέντρο, βρίσκεται σε υψόμετρο 975 και διαθέτει άριστες υποδομές όχι μόνο για ερασιτεχνικούς αθλητικούς συλλόγους αλλά και για μεγάλες επαγγελματικές ομάδες μπάσκετ και ποδοσφαίρου εντός και εκτός Ελλάδος.

Σύμφωνα με τον υπεύθυνο του αθλητικού κέντρου, τα αθλητικά camp στο Μεγάλο Χωριό είναι ψηλά στις προτιμήσεις των συλλόγων διότι το κλίμα της περιοχής, αν και ορεινό, δεν έχει σημαντικές διακυμάνσεις θερμοκρασίας μέσα στη μέρα. Αυτό σημαίνει ότι ο οργανισμός δέχεται όλα τα θετικά χαρακτηριστικά του ορεινού κλίματος αλλά δεν υπόκειται σε καταπονήσεις που οφείλονται σε απότομες και μεγάλες αλλαγές της θερμοκρασίας μέσα στο 24ωρο.

Στον ελάχιστο ελεύθερο χρόνο μεταξύ προπονήσεων, οι αθλητές είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν το πανέμορφο μοναστήρι της Παναγίας της Προυσιώτισσας και να απολαύσουν τις μοναδικές ομορφιές του Μεγάλου Χωριού όπου και διέμεναν. Η διοργάνωση ήταν άριστη από κάθε άποψη και ο κ. Ζηνέλης για άλλη μια φορά άξιος συγχαρητηρίων.

Sorry:
- Please recheck your ID(s).
- If you are showing a private album, check that the "Retrieve Photos From" option is set to "User's Private Album" and that the Authorization Key is correct.