Συνεργαζόμενες Σχολές

 


ΕΥΓΕΝΙΑ ΣΑΡΡΗ – 3 ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ

Στις 21 και 22 Ιουνίου 2014 διεξήχθη το ετήσιο Διεθνές Πρωτάθλημα Taekwon Do Κωνσταντινούπολης όπου συμμετείχαν αθλητές εθνικών ομάδων από όλο τον κόσμο.
Το εν λόγω πρωτάθλημα αποτελεί πλέον θεσμό στα πλαίσια της προετοιμασίας «δυνατών» αθλητών όπου έχουν την ευκαιρία να αναμετρηθούν με αθλητές επιπέδου εθνικής και να προσθέσουν στο ενεργητικό τους άλλη μια σοβαρή αγωνιστική εμπειρία.

Η Πανευρωπαϊκή πρωταθλήτρια 2014 στα -70 kg Ευγενία Σαρρή συμμετείχε εν μέσω σχολικών εξετάσεων και κατέκτησε την 1η θέση παίζοντας τρεις συγκλονιστικούς αγώνες με τις αθλήτριες της εθνικής ομάδας Τουρκίας. Αξίζει να σημειωθεί ότι η νίκη ήταν κάθε άλλο παρά εύκολη με μια διαιτησία που δυσκολευόταν να δει καθαρά όλους τους πόντους της Ελληνίδας αθλήτριας.
Η στιγμή που η Ευγενία ανέβηκε στο υψηλότερο βάθρο και ύψωσε την γαλανόλευκη στην Πόλη, ήταν κορυφαία και άκρως συγκινητική.
Η 15χρονη αθλήτρια απ’το Λεωνίδιο, τίμησε όπως κάθε φορά το toboc της και έκανε περήφανους οικογένεια, προπονητές και συναθλητές αλλά και όλη την Πελοπόννησο.

Οι φωτογραφίες μιλούν από μόνες τους.