Συνεργαζόμενες Σχολές

 

Το αγωνιστικό τμήμα του Α.Σ. TKD ΛΕΩΝΙΔΙΟΥ ξεκίνησε την καλοκαιρινή του προετοιμασία στην πόλη Βρανιέσκα Μπάνια της Σερβίας συμμετέχοντας στο 12ο διεθνές summer camp του Galeb club που διήρκεσε 11 μέρες (01/07 – 11/07/2012).

Το καλοκαιρινό camp του Galeb είναι το καλύτερο στην Ευρώπη και έχει φιλοξενήσει έως σήμερα αθλητές διεθνούς φήμης όπως είναι οι Αξέξης Νικολαϊδης, Jousef Karami, Mohammad Bagheri Moatamed, Mehdy Bibak, Hosein Tajik, Rohollah Telebi Kahangh, Toth Bolazh, Νίκος Τσέλιος, Κωνσταντίνος Γκόλτσιος, Arman Yeremyan, Ivan Trajkovic, Milica Mandic, Dragana Gladovic και πολλοί άλλοι.

Στη φετινή διοργάνωση όπου συμμετείχαν αποστολές από 17 χώρες με καταξιωμένους πανευρωπαϊκούς και παγκόσμιους αθλητές, συμμετείχαν και 4 αθλητές που αγωνίζονται στους φετινούς Ολυμπιακούς αγώνες και το επίπεδο του σεμιναρίου ήταν όπως πάντα εξαιρετικά υψηλό.

 

Εισηγητές ήταν οι εξέχοντες Ιρανοί προπονητές της εθνικής πανεπιστημιακής ομάδας του Ιράν (Ολυμπιακό WTF) Seyed Nemat Khalifeh και Reza Imandezah, καθώς και ο διοργανωτής Dragan Jović του αθλητικού συλλόγου Galeb. Ο Seyyed Nemat Khalifeh είναι προπονητής 25 παγκόσμιων πρωταθλητών καθώς και των Jousef Karami (-80 kg) και Mohammad Bagheri Moatamed (-68 kg) οι οποίοι αγωνίζονται στην Ολυμπιάδα του Λονδίνου. Ο αθλητικός του σύλλογος (Azad team) είναι πρώτος στο Ιράν και δεύτερος στην Ασιατική κατάταξη.

Οι αθλητές του Λεωνιδίου είχαν την ευκαιρία να προπονηθούν μαζί με φτασμένους αθλητές διεθνούς κύρους (πανευρωπαϊκούς, παγκόσμιους και πανασιατικούς) και να ασκηθούν σε τεχνικές μάχης υπό την καθοδήγηση των δύο καταξιωμένων Ιρανών προπονητών στις υπερσύγχρονες αθλητικές εγκαταστάσεις της πόλης, ενώ η φιλοξενία των διοργανωτών υπήρξε υποδειγματική και συνετέλεσε εξίσου στο να επιστρέψουν στην Ελλάδα με τις πιο ευχάριστες εντυπώσεις για τη γείτονα χώρα.

Ο σύλλογος του Λεωνιδίου συνεχίζει τώρα την καλοκαιρινή του προετοιμασία στο Λεωνίδιο με πρωϊνές και απογευματινές προπονήσεις και φιλοδοξεί και για το 2012 να είναι ανάμεσα στους συλλόγους που θα ανεβάσουν ακόμα πιο ψηλά τον πήχη στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα.