Συνεργαζόμενες Σχολές

 

Δύο μήνες μετά την ολοκλήρωση του Πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος 2016 που φιλοξένησε η χώρα μας στη Θεσσαλονίκη (3η θέση στην γενική κατάταξη της Ευρώπης), ολοκληρώνεται σήμερα η Πρόκριση Εθνικής και πάλι στη Θεσσαλονίκη για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα 2016 το οποίο θα σηματοδοτήσει και το κλείσιμο της αθλητικής σεζόν.

Η Ευγενία Σαρρή από τον Α.Σ. TKD ΛΕΩΝΙΔΙΟΥ κέρδισε χθες στις μάχες -70 kg και μπήκε και πάλι στην Εθνική ομάδα για να εκπροσωπήσει την χώρα μας για τελευταία φορά στην κατηγορία νεανίδων -70kg. Θυμίζουμε ότι η αθλήτρια είναι ήδη τρεις φορές πρωταθλήτρια Ευρώπης (2014-2015-2016) και πρωταθλήτρια Κόσμου 2014 και αποτελεί πλέον κεφάλαιο στο Ελληνικό Taekwon Do για τις καταπληκτικές επιδόσεις της που τις χαρακτηρίζει η διάρκεια στην πρώτη θέση.

Ο Σύλλογός της που μετράει 16 χρόνια ζωής, με προπονητή τον κο Άρη Βελισσαρόπουλο 5 DAN, έχει δώσει από το 2005 έως σήμερα 6 πρωταθλήτριες Ευρώπης και 3 πρωταθλήτριες Κόσμου οι οποίες έχουν κατακτήσει για λογαριασμό της Εθνικής μας 6 Χρυσά, 4 Αργυρά και 8 Χάλκινα μετάλλια.

Η Σαρρή μπαίνει από σήμερα και πάλι σε φάση αγωνιστικής προετοιμασίας την οποία θα ολοκληρώσει μέχρι το τέλος Αυγούστου με τελική κορύφωση την συμμετοχή της στο Παγκόσμιο του 2016 τον Σεπτέμβριο στην Άντρια της Ιταλίας.