Συνεργαζόμενες Σχολές

 

Στην Ιταλία διεξήχθη το φετινό πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα TKD τον Μάρτιο που πέρασε και ο Α.Σ. TKD ΛΕΩΝΙΔΙΟΥ συμμετείχε για έκτη συνεχόμενη χρονιά με απόλυτη επιτυχία.

Η καταξιωμένη αθλήτριά του Μαρίνα Μπεκίρου ήταν η μόνη αθλήτρια του Συλλόγου που αποφάσισε να προετοιμαστεί και να κατακτήσει την πρόκριση στην Εθνική μας ομάδα, παρά το γεγονός ότι η φετινή χρονιά ήταν για εκείνη και για του συνομήλικους συναθλητές της ιδιαίτερα απαιτητική λόγω Πανελληνίων εξετάσεων. Παρ’ όλα αυτά η Μπεκίρου κατάφερε να ανταποκριθεί στις πολλαπλές υποχρεώσεις της και παράλληλα να υπηρετήσει το αγαπημένο της άθλημα σε επίπεδο Ευρώπης. Επέστρεψε λοιπόν για 4η συνεχή χρονιά με το χρυσό μετάλλιο στη μάχη -69 kg και με το χάλκινο στα ομαδικά. Μετά από τόσες και τέτοιου μεγέθους συνεχόμενες διακρίσεις, δεν είναι τυχαίος ο ανεπίσημος τίτλος που της έχει απονεμηθεί από τους συμπατριώτες της : «το χρυσό κορίτσι του Λεωνιδίου» .

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Α.Σ. TKD ΛΕΩΝΙΔΙΟΥ είναι πλέον από τους πιο καταξιωμένους συλλόγους της Ελλάδας στον πρωταθλητισμό. Στα 10 χρόνια λειτουργίας του ανέδειξε μία πλειάδα καλών αθλητών, οι οποίοι μέσα από τις διακρίσεις τους εξασφάλισαν είτε μόρια, είτε την άνευ εξετάσεων εισαγωγή τους σε ΑΕΙ,TEI, και Σώματα Ασφαλείας.

Αν μη τι άλλο στις δύσκολες εποχές που ζούμε, ο αθλητισμός δεν δίνει μόνο νου υγιή εν σώματι υγιή. Ανέκαθεν έδινε και συνεχίζει να δίνει κίνητρα που βοηθούν κατά πολύ τους νέους στον αγώνα τους  για  επαγγελματική αποκατάσταση.