Συνεργαζόμενες Σχολές

 

Στις 7 Σεπτεμβρίου 2016 ξεκίνησε στην Άντρια της Ιταλίας το φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα TKD ITF και η Ευγενία Σαρρή, για 5η φορά στην Εθνική Ομάδα από το 2014, κατέκτησε και πάλι την κορυφή.

Η μόλις 18 ετών καταξιωμένη αθλήτρια έπαιξε πρώτο αγώνα με την Αγγλία όπου υπερίσχυσε με αρκετή άνεση για να προκριθεί στον ημιτελικό με την αθλήτρια της Ρωσίας. Η νίκη επί της Ρωσίδας της έδωσε το εισιτήριο για τον τελικό με την αθλήτρια από τη Βόρεια Κορέα. Ο τελικός αγώνας με αρκετές φάσεις εξελίχθηκε σε ντέρμπι με αποτέλεσμα ισοπαλία αλλά στην παράταση η έμπειρη Σαρρή επικράτησε πολύ δυναμικά και ανακηρύχθηκε για άλλη μια φορά Πρωταθλήτρια Κόσμου.

Η Ευγενία Σαρρή αποτελεί φαινόμενο αθλήτριας η οποία κατέχει ένα απίστευτο σερί επιτυχιών και διακρίνεται για την αυστηρή προσήλωση στους στόχους της, την αδιάκοπη δουλειά και την αγάπη της για το TKD. Από το 2014 έχει κατακτήσει 3 φορές την κορυφή της Ευρώπης και δύο φορές την κορυφή του Κόσμου και είναι πλέον πρότυπο αγωνιστικότητας και αθλητικού ήθους.
Μετά το φετινό Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα τον Απρίλιο όπου κατέκτησε την πρώτη θέση, συνέχισε με αμείωτη ένταση την προετοιμασία της για την Πρόκριση Παγκοσμίου την οποία και πήρε τον Ιούλιο μπαίνοντας πια στην τελική ευθεία για το κορυφαίο ετήσιο αθλητικό γεγονός. Είναι δικαίως το καμάρι του Συλλόγου της και ισχυρή έμπνευση για τους νεότερους συναθλητές της.
Ο προπονητής της Άρης Βελισσαρόπουλος, το Δ.Σ. και τα μέλη του Συλλόγου την συγχαίρουν για την νέα κορυφαία διάκρισή της και της εύχονται πάντα επιτυχίες στα τερέν του TKD και στην φοιτητική της ζωή που ξεκινάει σε λίγο καιρό. FORZA ΕΥΓΕΝΙΑ!!! «