Συνεργαζόμενες Σχολές

 

Ολοκληρώθηκε πριν λίγες ημέρες το φετινό Παγκόσμιο πρωτάθλημα TKD εφήβων – νεανίδων 2014 στο Τατζικιστάν (4 – 11 Αυγούστου) και η Ελληνική αποστολή αποτελούμενη από 21 παιδιά, επέστρεψε με 3 χρυσά, 5 αργυρά και 6 χάλκινα μετάλλια καταλαμβάνοντας την 5η θέση στη γενική κατάταξη του πρωταθλήματος.
Η Ευγενία Σαρρή (πρωταθλήτρια Ευρώπης 2014) και η Σταματίνα Γεωργίτση (Πανελληνιονίκης), και οι δύο αθλήτριες του Α.Σ. TKD ΛΕΩΝΙΔΙΟΥ, συμμετείχαν για πρώτη φορά σε Παγκόσμιο πρωτάθλημα, έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και κατέκτησαν τα δύο από τα οχτώ «βαριά» μετάλλια της εθνικής μας.

Πιο συγκεκριμένα η Σαρρή κατέκτησε την πρώτη θέση στις ατομικές μάχες στα -70 kg και η Γεωργίτση κατέκτησε τη δεύτερη στα -46 kg ενώ στα ομαδικά αγωνίσματα κέρδισαν την 3η θέση στις μάχες.

Τα κορίτσια είχαν κάνει εξαιρετική προετοιμασία υπό την καθοδήγηση του προπονητή τους κ.Άρη Βελισσαρόπουλου (προπονητής των Α.Σ. TKD ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ και ΛΕΩΝΙΔΙΟΥ) και όπως ο ίδιος συνηθίζει να λέει σε όλους τους αθλητές του “ η νίκη αγαπάει την προετοιμασία”.

Στόχος των δύο διακεκριμένων αθλητριών είναι να συνεχίσουν το αγαπημένο τους άθλημα και να διεκδικήσουν και πάλι τη θέση τους στα βάθρα των μελλοντικών Πανευρωπαϊκών και Παγκόσμιων πρωταθλημάτων.