Συνεργαζόμενες Σχολές

 

Στα πλαίσια της αγωνιστικής προετοιμασίας για τα Πανελλήνια πρωταθλήματα TKD ITF και WTF, οι αθλητές Ευγενία Σαρρή(Παγκόσμια 2014), Σταματίνα Γεωργίτση(Παγκόσμια 2014) και Ιωάννης Γολεγός (Πανελληνιονίκης) των Α.Σ. TKD ΛΕΩΝΙΔΙΟΥ ITF και ΑΙΑΝΤΑ Αγ.Δημητρίου WTF, έλαβαν μέρος στο Διεθνές πρωτάθλημα WTF που διεξήχθη στις 5-6 Δεκεμβρίου στις Βρυξέλες.

Μετά από ιδιαίτερα δύσκολες αναμετρήσεις με χώρες παραδοσιακά ισχυρές όπως η Ισπανία, η Γερμανία, η Γαλλία, η Ολλανδία, η Μ.Βρετανία και το Βέλγιο, οι τρεις αθλητές του Α.Σ. TKD ΛΕΩΝΙΔΙΟΥ διακρίθηκαν ως εξής:

Ευγενία Σαρρή -68 kg ΧΡΥΣΟ
Σταματίνα Γεωργίτση -51 kg ΧΡΥΣΟ
Ιωάννης Γολεγός -63 kg ΧΑΛΚΙΝΟ

Τα παιδιά ξεκίνησαν αγωνιστική προετοιμασία τον περασμένο Αύγουστο συμμετέχοντας στο Mountain Camp Καρπενησίου μαζί με την αγωνιστική ομάδα του Α.Σ. TKD ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ με επικεφαλής τον προπονητή τους κ.Άρη Βελισσαρόπουλο.
Στη συνέχεια η Ε.Σαρρή πήρε μέρος στο πρωτάθλημα WTF G1 που διεξήχθη τον Οκτώβρη στη Σερβία και κατέκτησε την τρίτη θέση ενώ η Σ.Γεωργίτση αγωνίστηκε τον Νοέμβρη στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα WTF παίδων σημειώνοντας μια αξιόλογη συμμετοχή.

Επόμενοι σταθμοί στην προετοιμασία των παιδιών το Πανελλήνιο Κύπελο WTF στις 12,13-14 Δεκεμβρίου στο Περιστέρι Αττικής και στη συνέχεια από κοινού με τους αθλητές του Α.Σ. TKD ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ θα συμμετάσχουν στη φιλική διασυλλογική συνάντηση που διοργανώνει ο Α.Σ. ΠΡΩΤΕΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ στις 20-21 Δεκεμβρίου στα Γιάννενα.

Με μόνο λίγες μέρες ξεκούραση κατά τη διάρκεια των εορτών, οι προπονήσεις με τον δάσκαλό τους Άρη Βελισσαρόπουλο θα εντατικοποιηθούν στις εγκαταστάσεις του Α.Σ. TKD ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ, για να επανέλθουν στο τερέν στις 15 Ιανουαρίου στο WTF G1 που θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη και τον Φεβρουάριο στο G1 στην Ολλανδία. Μετά από αυτό, σειρά έχουν τα Πανελλήνια πρωταθλήματα ITF και WTF με ενδιάμεσους σταθμούς όσα άλλα αξιόλογα πρωταθλήματα προκύψουν σε Ελλάδα και εξωτερικό.